Interim Project / Engels / Keuzevak

Interim Project / Engels / Keuzevak

Wanneer je in trimester 7 kiest voor een minor of een stage, dan ga je hiermee 15 ECTS invullen; dit betekent dat je voor trimester 7 nog 5 ECTS moet invullen. Dit kan op 3 manieren:

  • Het Interim Project is een door de actualiteit gedreven vak waarin je als student je academische kennis, opgedaan in de voorgaande jaren, gaat koppelen aan vraagstukken die momenteel binnen de maatschappij en organisaties leven.

    Het Interim Project kent een aanwezigheidsplicht en vindt plaats in week 45 tot en met 49 (collegejaar 2016-2017), dus direct aansluitend aan de periode waarin de minoren plaatsvinden. Meer informatie over het Interim Project kun je terugvinden de Course Guide / Studiegids.

    Mocht je het Interim Project willen volgen, dan is aanmelden in september via SIN-Online noodzakelijk. In het Interim Project is plaats voor maximaal 180 studenten.

  • Het vak Engels kent een aanwezigheidsplicht en vindt plaats in week 45 tot en met 49 (in collegejaar 2016-2017), dus direct aansluitend aan de periode waarin de minoren plaatsvinden. Tijdens dit vak volg je 1 van de 4 aangeboden modules. Welke van de 4 modules je mag volgen zal afhankelijk zijn van je huidige niveau Engels. 

    Mocht je het vak Engels willen gaan volgen in week 45 tot en met 49, dan is een intake noodzakelijk om je huidige niveau Engels te bepalen. Deze intake zal plaatsvinden in de week van 20 tot en met 24 juni a.s. Meer informatie over het aanmelden voor de intake volgt in de eerste helft van de maand mei (2016) via SIN-Online. De kosten voor de intake zijn € 60,-. Zodra je start met het vak Engels, zal je deze kosten echter van ons terug ontvangen. Mocht je nu wel een intake doen, maar het vak later niet gaan volgen, dan zullen wij de intake-kosten niet aan je retourneren. In het vak Engels is plaats voor maximaal 120 studenten.

  • Keuzevakken zijn bachelor-vakken aan een andere faculteit of universiteit. Meer informatie over het volgen van keuzevakken kun je vinden in de Universitaire Keuzevakkengids. Mocht je een keuzevak willen volgen, van minimaal 5 ECTS, dan is naast toestemming van de faculteit / universiteit in kwestie, ook vooraf toestemming van de Examencommissie van RSM noodzakelijk. Meer informatie en het Online Verzoek Formulier kun je vinden via de website van de Examencommissie.