Voorlichtingsavond

Voorlichtingsavond

Informatiesessie Parttime Master Bedrijfskunde in Rotterdam

Tijdens deze avond krijg je de gelegenheid om proefcollege te volgen. Aansluitend aan het college van Parttime Master Bedrijfskunde vindt een interactieve informatiesessie plaats over de opleiding, de profiel- en specialisatievakken, de toelatingscriteria en vertellen de alumni wat de master titel Bedrijfskunde hen bracht op professioneel en persoonlijk vlak. Zij vertellen hoe je de studie kunt combineren met werk en privé.

19:30 uur     Proefcollege Prof. Dr. Jan van den Ende
20:15 uur     Informatiesessie Parttime Master Bedrijfskunde en ervaringen alumni
21:00 uur     Borrel

College innovatie management 

Tijdens deze informatieavond kun je een college innovatie management volgen met als onderwerp "disruptive innovation". Dit college wordt gegeven door Prof. Jan van den Ende.

Innovatie is een buzzword. Elke organisatie doet aan innovatie, zo lijkt het wel. En dat moet ook want alleen door innovatie kunnen organisaties zich aanpassen aan veranderende markten en klanten. Maar radicale innovatie kan ook slachtoffers maken en zelfs hele marketen doen verdwijnen. Prof. Jan van de Ende zal toelichten wat ‘disruptive innovation’ is en zal aan de hand van voorbeelden duidelijk maken hoe ondernemingen als overwinnaars uit de innovatie-strijd kunnen komen.

Prof. Jan van den Ende is professor of management of technology and innovation aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). 

Vul onderstaand formulier in om aanwezig te zijn bij deze avond.

Locatie

Rotterdam School of Management, Erasmus University 
Burgemeester Oudlaan 50 
Bayle (J) Building
3062 PA Rotterdam 
Tel. 010-4082548 
E-mail: Parttime-bedrijfskunde@rsm.nl