Waarom RSM?

RSM Campus video
RSM Campus video  
Play video

Waarom RSM?

We leven in een maatschappij waarin van iedereen verwacht wordt een bijdrage te leveren aan de samenleving en waarin ‘life-long learning’ nog nooit zo actueel is geweest. Onze primaire focus ligt op de ontwikkeling van leiders met innovatieve ideeën voor een duurzame toekomst. We leiden denkers en doeners op die unieke meerwaarde willen creëren voor zichzelf, hun organisaties, en de maatschappij als geheel. RSM heeft bewezen hierin de beste te zijn: 

De beste bedrijfskunde opleider in Nederland
RSM is in binnen- en buitenland al jarenlang erkend als de beste business school van Nederland! Ook het bedrijfsleven erkent deze positie. 
Lees verder->

RSM past theorie direct toe in de praktijk
De praktijk staat centraal tijdens de hele studie; zowel tijdens de colleges, de opdrachten als het afstudeerproject.
Lees verder->

Leer door een andere bril te kijken 
Bij RSM wordt veel aandacht besteed aan de verdieping en de wetenschappelijke onderbouwing van de bedrijfskundige kennis. 
Lees verder-> 

Uniek programma en pakket
Intensieve tijdsbesteding maakt het mogelijk in korte tijd aanvullende kennis en inzichten op het gebied van de Bedrijfskunde te verwerven. Studenten leren om de eigen leerervaring te toetsen aan de bedrijfssituaties.
Lees verder ->

Nederlands en toch internationaal
Met colleges in het Nederlands is er bij RSM geen drempel om je de kennis over management eigen te maken. Maar ook internationaal ondernemen mag niet ontbreken in een bedrijfskunde programma. 
Lees verder->

RSM Community
De waarde van jouw studie gaat door na je afstuderen. Je gaat deel uit maken van het unieke, actieve, en internationale netwerk van RSM. 
Lees verder->