• Date

    Saturday, 21 October 2017

  • Time

    09:00 - 18:00 (GMT +02:00)

  • Location

    Van Der Goot Building (M)

Bezoek de Bachelor Open Dag op 21 oktober 2017 en kies een bacheloropleiding die bij je past!

Wil je kennismaken met de 30 bacheloropleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam? Wil je weten hoe het voelt om in de collegebanken te zitten? Wil je ontdekken wat Rotterdam studenten te bieden heeft? Bezoek dan de Bachelor Open Dag.

Op de Bachelor Open Dag kun je presentaties over alle bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids Rotterdam verkennen.

Voor wie?

  • Scholieren uit vwo 4, 5 en 6 die zich willen oriënteren op het aanbod van bacheloropleidingen van Erasmus University Rotterdam
  • Ouders/verzorgers van aankomende studenten die informatie willen over o.a. het studiekeuzeproces en studiefinanciering

Wat?

Gedurende de Bachelor Open Dag kun je opleidingspresentaties bijwonen en de informatiemarkt bezoeken voor meer informatie over aanmeldprocedures, studiefinanciering en studiekeuze. Vanaf 11.00 uur kun je onder leiding van een ervaren gids deelnemen aan een 50 minuten durende bustour langs de highlights van Rotterdam. 's Middags kun je, onder leiding van studenten, deelnemen aan een rondleiding over de vernieuwde campus.