Vakinschrijving

Vakinschrijving

Tot voor kort kon je wanneer je een vak wilde volgen jezelf voor het betreffende vak inschrijven via OSIRIS Student en dat was mogelijk voor alle vakken van het hele jaar. In de periode september - december van het nieuwe collegejaar 2020-2021 gaat de inschrijving echter op een andere manier.

B1-studenten: jullie worden automatisch door Programma Management ingeschreven op alle vakken. 

B2-studenten: de vakinschrijving in Osiris voor de vakken die in blok 5 en blok 6 starten worden automatisch door Programme Management gedaan. Je hoeft jezelf dus niet meer in te schrijven in OSIRIS voor deze vakken. Let op dat dit alleen voor de blok 5 en blok 6 vakken wordt gedaan. Je ontvangt binnenkort nadere instructies over hoe je je voor de overige B2 vakken kunt inschrijven die in de volgende blokken worden aangeboden.

Let op: er gelden andere regels voor recidivisten die nog oude B2 vakken open hebben staan. Raadpleeg deze website voor verdere instructies.

B3-studenten: studenten die B3-vakken willen volgen (Interim Project en vakken van trimester 8 en 9) kunnen zich op dit moment nog niet inschrijven voor vakken via OSIRIS Student. Zodra het weer mogelijk is, zullen we jullie via SIN-Online en via deze pagina op de hoogte houden.

Moet je nog vakken herkansen van het oude curriculum van Bachelor 2? Lees hier hoe de inschrijving van de vakken verloopt.

Premaster Bedrijfskunde-studenten: jullie zijn automatisch ingeschreven voor het vak Onderzoeksproject. Wanneer je een master-specifiek vak wilt volgen in Blok 1 en je hebt je nog niet gemeld bij Programma Management, stuur dan een email naar premaster@rsm.nl

Na inschrijving voor een vak in OSIRIS sta je automatisch ingeschreven voor de schriftelijke toetsen en niet-schriftelijke toetsen die bij het betreffende vak horen. Een correcte vakinschrijving in OSIRIS betekent daarnaast een dag later enrolment op de Canvas Course en het SIN-Online channel van het betreffende vak.