Vakinschrijving

Vakinschrijving

Wanneer je een vak wilt volgen, dan dien je je voor het betreffende vak in te schrijven via OSIRIS student. B2 , B3 en premaster studenten kunnen zich vanaf 22 augustus voor alle vakken voor het hele jaar inschrijven. Maar er is wel een deadline. Per trimester mag je je tot uiterlijk 28 dagen na de start van het trimester inschrijven. Dit komt neer op de volgende data:

Inschrijven kan dus vanaf 22 augustus t/m:

Trimester 4 = zondag 29 september 2019

Trimester 5 & 8 = zondag 2 februari 2020

Trimester 6 & 9 = zondag 26 april 2020

Let op: B2, B3 en premaster studenten dienen zich zelf in te schrijven voor de vakken, B1 studenten worden automatisch door Programma Management ingeschreven.

Na inschrijving voor een vak in OSIRIS sta je automatisch ingeschreven voor de reguliere toetsen en schriftelijke toetsen die bij het betreffende vak horen. Wanneer je jezelf in OSIRIS voor het vak uitschrijft, dan wordt je automatisch uitgeschreven op SIN-Online en Canvas. Let op: voor een aantal B1-toetsen verloopt inschrijving via SIN-Online. In het rooster schriftelijke toetsen dat te vinden is op de Current Students pagina kun je zien welke vakken dit betreft.  Mocht de inschrijving via SIN-Online verlopen, dan dien je jezelf in te schrijven via SIN-Online/My Registrations.

Een vakinschrijving in OSIRIS betekent daarnaast een dag later enrollment op de Canvas Course en het SIN-Online channel van het betreffende vak.