Vakinschrijving

Vakinschrijving

Inschrijving van vakken gaat via OSIRIS Student. We lichten graag per bachelorjaar toe hoe studenten zichzelf kunnen inschrijven voor de vakken. 

B1-studenten: jullie worden automatisch door Programma Management ingeschreven op alle vakken van Bachelor 1. Let op: voor herkansingen volg je een andere procedure

B2-studenten: de vakinschrijving in Osiris voor de vakken wordt automatisch door Programme Management gedaan. Je hoeft jezelf dus niet meer in te schrijven in OSIRIS voor deze vakken. 
Let op: er gelden andere regels voor recidivisten die nog oude B2 vakken open hebben staan. Raadpleeg deze website voor verdere instructies.

B3-studenten: studenten die B3-vakken willen volgen schrijven zichzelf voor vakken in via OSIRIS Student. Moet je nog vakken herkansen van het oude curriculum van Bachelor 2? Lees hier hoe de inschrijving van de vakken verloopt.

Premaster Bedrijfskunde-studenten: voor inschrijving vakken van Trimester 2 en 3 (Blok 3 en 4) schrijf je jezelf in via OSIRIS Student

Na inschrijving voor een vak in OSIRIS sta je automatisch ingeschreven voor de schriftelijke toetsen en niet-schriftelijke toetsen die bij het betreffende vak horen. Een correcte vakinschrijving in OSIRIS betekent daarnaast een dag later enrolment op de Canvas Course en het SIN-Online channel van het betreffende vak.