Interim Project / Engels / Keuzevak

Interim Project / Engels / Keuzevak

Wanneer je in trimester 7 kiest voor een minor of een stage, dan ga je hiermee 15 EC invullen; dit betekent dat je voor trimester 7 nog 5 EC moet invullen. Dit kan op 3 manieren:

  • Het Interim Project is een door de actualiteit gedreven vak waarin je als student je academische kennis, opgedaan in de voorgaande jaren, gaat koppelen aan vraagstukken die momenteel binnen de maatschappij en organisaties leven.

    Het Interim Project kent een aanwezigheidsplicht en vindt plaats in week 46 tot en met 50 (collegejaar 2018-2019), dus direct aansluitend aan de periode waarin de minoren plaatsvinden. Meer informatie over het Interim Project kun je terugvinden de Course Guide / Studiegids.

    Mocht je het Interim Project willen volgen, dan is aanmelden in september via SIN-Online noodzakelijk. In het Interim Project is plaats voor maximaal 180 studenten.

  • Het vak BA English Course kent een aanwezigheidsplicht en vindt plaats in week 46 tot en met 50 (in collegejaar 2018-2019), dus direct aansluitend aan de periode waarin de minoren plaatsvinden. Tijdens dit vak volg je 1 van de 4 aangeboden modules. Welke van de 4 modules je mag volgen zal afhankelijk zijn van jouw huidige niveau Engels.

    Mocht je het vak BA English Course willen gaan volgen in week 46 tot en met 50, dan is een intake noodzakelijk om je huidige niveau Engels te bepalen. Deze intake heeft reeds plaatsgevonden. De kosten voor de intake zijn € 85,-. Zodra je het vak BA English Course hebt afgerond, zal je deze kosten echter van ons terug ontvangen. Mocht je nu wel een intake doen, maar het vak later niet gaan volgen, dan zullen wij de intake-kosten niet aan je retourneren. In het vak BA English Course is plaats voor maximaal 130 studenten.

  • Keuzevakken zijn bachelor-vakken aan een andere faculteit of universiteit. Meer informatie over het volgen van keuzevakken kun je vinden in de Universitaire Keuzevakkengids. Mocht je een keuzevak willen volgen, van minimaal 5 EC, dan is naast toestemming van de faculteit / universiteit in kwestie, ook vooraf toestemming van de Examencommissie van RSM noodzakelijk. Meer informatie en het Online Verzoek Formulier kun je vinden via de website van de Examencommissie.