Inschrijving herkansing schriftelijke toets

Inschrijving herkansing schriftelijke toets

Aanmelden voor herkansingen schriftelijke toetsen geschiedt via OSIRIS Student gedurende de periode van 35 dagen tot 7 dagen voor de herkansing schriftelijke toets.

Keuzevakstudenten / betalende cursisten: voor een herkansing kun je jezelf niet inschrijven via OSIRIS Student. Stuur een e-mail naar Programma Management (bsc.pm@rsm.nl) met de vakken die je wilt herkansen. Vergeet je studentnummer niet. Deadline voor het inschrijven via Programma Management is 7 dagen voor de herkansing van de schriftelijke toets. Als je te laat bent, volg je onderstaande procedure.

Te late aanmelding als je OSIRIS gemist hebt

Na de inschrijfperiode kun je je nog tot uiterlijk 2 werkdagen voor de herkansing tegen betaling van € 20,- per herkansing laten inschrijven bij het Erasmus Studenten Service Centrum, begane grond Sanders-building (naast Erasmus Food Plaza). De aanmeldperiodes vind je terug op het rooster schriftelijke toetsen op de Current Students pagina

Binnen twee werkdagen voor de herkansing en uiterlijk op de herkansingsdag zelf kun je je nog aanmelden tegen betaling van € 20,- administratiekosten per herkansing via deze link. Volg de procedure nauwkeurig!

Herkansing afleggen zonder aanmelding

Op de herkansingsdag zelf de herkansing afleggen zonder dat hiervoor een deugdelijke aanmelding is gedaan, is toegestaan. Je zult van de surveillant een stempel “op eigen risico” krijgen. Je kunt de herkansing afmaken en inleveren. Daarna heb je, zoals hierboven beschreven, de mogelijkheid om de aanmelding in orde te maken tot uiterlijk op de dag van de herkansing, tegen betaling van € 20, - administratiekosten via deze link. Volg de procedure nauwkeurig!