• Aanmeldingsdeadline

  15 mei 2024

  De aanmelding voor de intake van september 2024 gaat op 1 oktober open. Het Parttime Master in Management (MScBA) programma heeft een maximum capaciteit van 215 studenten en hanteert ‘rolling admissions’.

 • Startdatum

  September 2024

 • Format

  Deeltijd | 2 jaar

 • Credits

  60

 • Kosten

  €2,530 per jaar

  Voor studenten die al een masterdiploma hebben behaald, geldt het instellingstarief. Het instellingstarief is €13.200. Vind meer informatie in "Studiekosten".

 • Taal

  Nederlands

Als je je master wilt halen naast je baan of andersom: dus naast je studie graag werkervaring wilt opdoen, biedt de Parttime Master in Management de oplossing. Bij deze tweejarige MScBA gaan werk en studie hand in hand.

Tijdens de master verdiep je je kennis en ontwikkel je een scherpe blik op de business- en organisatievraagstukken van nu. Je traint je analytische skills en geeft richting aan je carrière. Daarnaast geeft de opleiding je de kans om te leren van je medestudenten, die kennis en ervaring uit andere disciplines meebrengen.

De Parttime Master in Management is bedoeld voor young professionals en ondernemende studenten met een bachelordiploma op zak. Als je vanuit het hbo komt, kun je eerst de premaster volgen om toegelaten te worden tot de opleiding. De voertaal van de master is Nederlands.

 • 55 gemiddeld aantal studenten per cohort
 • Voorbeelden van sectoren waarin alumni werken: Consulting, Business Services, Web Services
 • Voorbeelden van functietitels van alumni: Consultant, Business Development, Project Manager
 • Ideaal voor wie werk en studie wil combineren
 • Colleges op vrijdag, gecombineerd met online componenten
 • Ambitieuze studenten en young professionals uit diverse vakgebieden

Wat biedt dit programma?

De Parttime Master in Management is een uitdagend programma. Je leert de belangrijkste aspecten van algemeen management en raakt vertrouwd met de bedrijfskundige vraagstukken die voor organisaties anno nu relevant zijn. Daarnaast verdiep je je in de meest actuele academische theorieën op het gebied van business en management. We dagen je tijdens de master uit de theorie te toetsen aan de praktijk.

De opleiding duurt twee jaar en de colleges zijn op vrijdag. Naast de colleges leer je ook door middel van opdrachten, online kennisclips en weblectures. De opleiding heeft een waarde van 60 studiepunten (EC's) volgens het European Credit Transfer System (1 EC = 28 uur studie).

Je studeert samen met (young) professionals en ambitieuze starters. De interactieve colleges en diverse groepsopdrachten zorgen voor een inspirerende workflow. Werkervaring is geen eis om toegelaten te worden.

Afhankelijk van de reeds aanwezige werkervaring, groeien deelnemers na de opleiding door naar een managementfunctie in hun vakgebied of gaan ze bijvoorbeeld aan de slag als trainee, business analist of consultant.

Algemeen management

Je leert de belangrijkste aspecten van algemeen management en raakt vertrouwd met de bedrijfskundige vraagstukken die voor organisaties anno nu relevant zijn.

Actuele academische theorieën

Verdiep je in de meest actuele academische theorieën op het gebied van business en management.

Interactieve colleges

Je studeert samen met (young) professionals en ambitieuze starters. De interactieve colleges en diverse groepsopdrachten zorgen voor een inspirerende workflow.

Doorgroeien

Deelnemers groeien na de opleiding door naar een managementfunctie in hun vakgebied of gaan ze bijvoorbeeld aan de slag als trainee.

Je master halen naast je baan

Je master halen naast je baan

Meer over het programma

thumbnail for P-MiM promotion video with students and academic director

Heb je nog steeds twijfels?

Wil je graag extra informatie of ondersteuning? Wij zijn hier om je te helpen!

Ontdek meer

29 september 2023

Webinar door de Academic Director

De laatste blogs

Webinar banner

Neem een virtuele tour over onze campus

RSM campus

Will you lead or will you follow?

I Will