Ben je klaar voor de volgende grote stap in je carrière?  Ga nu nieuwe uitdagingen aan, ontwikkel je leiderschap, maak meer impact en grijp nieuwe kansen voor jezelf en je organisatie.

De deeltijd Executive MBA van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is een transformerende ervaring die zorgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert de inzichten, de perspectieven, de vaardigheden en de referentiekaders om die volgende stap te zetten. Of je nu promotie wilt maken naar een senior management functie of een overstap wilt maken naar een algemene managementrol, een nieuw geografisch gebied, functie of onderneming, dankzij de RSM EMBA leer je goede en duurzame beslissingen te nemen, blijvende waarde te creëren, groter te denken en zo je carrière verder vooruit te brengen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.  

De EMBA wordt in het Engels aangeboden en is een deeltijdprogramma. Dit geeft je niet alleen flexibiliteit om je loopbaanverplichtingen en je opleiding in evenwicht te houden, maar biedt ook de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe ideeën en benaderingen op je werkplek naarmate je vorderingen maakt in je opleiding. Ook bouw je een internationaal netwerk op met je medestudenten, die uit alle hoeken van de wereld kunnen komen.

Kies vandaag nog voor de nummer 1 Executive MBA van Nederland volgens Financial Times 2020 Ranking. De Executive MBA van RSM staat wereldwijd op nummer 43. RSM is dé business school van Nederland met internationale hoogleraren en de expertise van Erasmus University.   

Tevens krijg je toegang tot de bruisende stad Rotterdam, doordrenkt met aloude Nederlandse waarden. En als je afstudeert, word je lid van onze dynamische, internationale alumnigemeenschap – een wereldwijd netwerk waardoor je verbonden en ondersteund blijft na het programma.

Zet de volgende grote stap in je carrière en meld je vandaag nog aan.

Wat voor informatie zoek je?

Leiderschap development

Inschrijvingen

Financiering van je Executive MBA

Contact

Inschrijven

Programma overzicht

Structuur en curriculum

Verbreed je horizon. Zie het totaalbeeld.

Vooruitgaan als leider betekent dat je het grotere geheel ziet en de kritische mindset ontwikkelt om de beste beslissingen te nemen. In de deeltijd RSM Executive MBA (EMBA) ontwikkel je een sterk begrip van het wereldwijde bedrijfsleven, de dynamiek, megatrends en tektonische verschuivingen die voor verandering zorgen – vandaag en in de toekomst.

Leer en onderzoek in 18 maanden hoe je om kan gaan met de cruciale problemen, concepten en ideeën achter het internationale zakendoen. Je ontdekt wat nodig is voor leiderschap op mondiaal niveau – van de fundamentele basis van management en leiderschap tot in de praktijk. Je krijgt de kans om de theorie naar de praktijk te vertalen. Vanwege de flexibele vorm van dit programma kun je, naarmate je vordert, op je eigen werkplek experimenteren met de nieuwe benaderingen die je hebt geleerd. Je eigen bedrijfsproject is hierbij een unieke kans om nieuwe concepten en modellen toe te passen op een dringende, levensechte uitdaging waar jij en je onderneming voor staan.

Je volgt ook ons Persoonlijk Leiderschapsontwikkelingsprogramma, een praktische collaboratieve aanpak, verrijkt met coaching, mentorschap en de allernieuwste denkbeelden over leiderschap. Deze sessies lopen door je hele leerervaring heen.

De colleges vinden om de week plaats, op vrijdagavond en zaterdag. Er is ook één startweek per jaar. Let op: het volledige curriculum wordt in het Engels aangeboden.

Impact van covid-19 op het programma-aanbod van volgend jaar: RSM heeft de intentie om het EMBA programma klassikaal aan te bieden, in overeenstemming met de maatregelen van de Nederlandse regering. Er zullen een aantal online elementen toegevoegd worden, zoals opnames of livestreams van colleges indien van toepassing. Dit wordt aangeboden om tegemoet te komen aan gelegenheden waarbij je eventueel niet persoonlijk aanwezig kan zijn.