• Date

    Wednesday, 29 March 2023

  • Time

    15:00 - 17:00 (GMT +02:00)

  • Location

    Mandeville building

Please register via rsm.nl/career

The event

Boer & Croon heeft een Lean game ontwikkeld dat de theorie met praktijk verbindt. Jij bent uitgenodigd om mee te doen! Tijdens deze case kom je erachter waar Young Executive Operations zoal tegenaan lopen in hun opdrachten en leer je meer over Lean in de praktijk.

Door deze game geeft Boer & Croon een inkijk in het leven van een Young Executive Operations aan de hand van rollenspellen, daadwerkelijk fietsen bouwen met Knex, samenwerken als team, theorie met praktijk verbinden, en het doorvoeren van veranderingen als team.

De intentie is om te laten zien dat inhoud belangrijk is en de basis biedt voor het doorvoeren van veranderingen, maar dat het daadwerkelijk realiseren van veranderingen met de mensen een andere competentie vereist waar juist Boer & Croon ook zo goed in is.

Geen lange verhalen of enkel advies, maar veranderingen doorvoeren op de werkvloer samen met de mens en management, zorgt ervoor dat er duurzame resultaten worden behaald.

De Lean game is gebaseerd op een Boer & Croon opdracht bij een fietsenfabrikant en de opdracht was om de jaarlijkse productie van fietsen te verhogen.

Het beste team had 12 fietsen gebouwd tot nu toe, ben jij in staat om met je team meer fietsen te bouwen aan het eind van de 3 rondes door Lean-principes toe te passen?

Over Boer & Croon

Boer & Croon levert oplossingen voor managementvraagstukken met mensen die de klus klaren. Mensen die zien dat het anders of beter kan zijn er in overvloed. Mensen die het zien en doen zijn schaars.

De missie is helder: Boer & Croon levert resultaat, linksom of rechtsom en liefst sneller dan voorzien. Een oplossing op papiervolstaat nooit, de uitdaging komt pas na de analyse. Daarom selecteert Boer & Croon de beste mensen mét het vermogen om te realiseren. Slimme doeners met oog voor hun omgeving. Doen wat nodig is. Door aan het roer of in de modder te staan en door er samen op af te gaan.