Interim Project / Engels / Keuzevak

Interim Project / Engels / Keuzevak

Trimester 7 (Bachelor 3) bestaat uit 20 EC. Indien je in trimester 7 kiest voor een minor of een stage van 15 EC, dan vul je hiermee 15 EC in.

De overige 5 EC kun je op 3 manieren invullen:

 • Het Interim Project is een door de actualiteit gedreven vak waarin je als student je academische kennis, opgedaan in de voorgaande jaren, gaat koppelen aan vraagstukken die momenteel binnen de maatschappij en organisaties leven.

  Het Interim Project vindt plaats in week 46 tot en met 50 (collegejaar 2019-2020), direct aansluitend aan de periode waarin de minoren plaatsvinden. Het vak kent een aanwezigheidsplicht en bestaat voor het grootste gedeelte uit teamwerk. Meer informatie over het Interim Project kun je terugvinden in de Course Guide / Studiegids.

  Indien je het Interim Project wilt volgen, dan is aanmelden in september via SIN-Online noodzakelijk. In het Interim Project is plaats voor maximaal 180 studenten.

 • Om op niveau te kunnen functioneren in een Engelstalige (internationale) academische omgeving is het heel belangrijk om de Engelse taal goed te beheersen. Tijdens het vak BA English Course leer je in vijf weken wat je normaal in tien weken leert. Het vak vindt plaats in week 46 tot en met 50 (11 november tot en met 13 december 2019) direct aansluitend aan de periode waarin de minoren plaatsvinden.

  Doel
  Tijdens de interactieve lessen ligt de focus op het verbeteren van jouw academische schrijf- en leesvaardigheid, evenals op het uitbreiden van jouw academische woordenschat. Daarnaast is er ook ruime aandacht voor het verbeteren van jouw spreekvaardigheid. Tijdens dit vak volg je 1 van de 4 aangeboden modules. Welke van de 4 modules je mag volgen zal afhankelijk zijn van jouw huidige niveau Engels.

  Intake
  Indien je het vak BA English Course wilt volgen, dan is een intake noodzakelijk om je huidige niveau Engels te bepalen. Deze intake vindt plaats in de week van 24 juni tot 28 juni 2019. De kosten voor de intake zijn € 85,-. Zodra je het vak BA English Course hebt afgerond, zal je deze kosten echter van ons terug ontvangen. Mocht je nu wel een intake doen, maar het vak later niet gaan volgen, dan zullen wij de intake-kosten niet aan je retourneren.

  Studiebelasting
  Het vak BKB1035 BA English Course kent 16 verplichte contacturen per week. Aanwezigheid bij deze contactmomenten is verplicht. Daarnaast zul je minimaal 20 uur per week besteden aan opdrachten en zelfstudie. Houd dus rekening met een (bijna) fulltime studiebelasting.

  Aanmelden
  In het vak BA English Course is plaats voor maximaal 130 studenten. Meer informatie over het aanmelden voor dit vak vind je vanaf half mei op SIN-Online.

   
 • Keuzevakken zijn bachelor-vakken aan een andere faculteit of universiteit. Meer informatie over het volgen van keuzevakken aan de EUR kun je vinden in de Universitaire Keuzevakkengids. Mocht je een keuzevak willen volgen, van minimaal 5 EC, dan is naast toestemming van de faculteit / universiteit in kwestie, ook vooraf toestemming van de Examencommissie van RSM noodzakelijk. Meer informatie en het Online Verzoek Formulier kun je vinden via de website van de Examencommissie.