• Tijdsduur

  3 dagen

 • Kosten

  € 3,500 (excl 21% VAT)

 • Taal

  Engels

 • Format

  Op locatie

 

Heeft je organisatie moeite om effectief te reageren op digitale kansen en bedreigingen, zoals Internet of Things, artificial intelligence, en blockchain? Er zijn manieren om je concurrentiepositie te verbeteren door disruptieve technologieën toe te passen en een goed strategisch antwoord te formuleren.  

 

 

Studenten in een strategie bij digitalisering les

Leerdoelen

Omarm digitale uitdagingen om de concurrentiepositie van je organisatie veilig te stellen. Deze cursus helpt je hierbij.

 • Herken de impact en strategische gevolgen van verstorende of ontwrichtende digitale technologieën binnen jouw industrie 
 • Identificeer uitdagingen omdat je begrijpt hoe digitale technologieën van invloed zijn op bedrijfsactiviteiten 
 • Je begrijpt digitale ecosystemen, elektronische markten en meerzijdige platforms 
 • Je ziet een innovatieve verstoring als een kans in plaats van een bedreiging door te experimenteren met digitale initiatieven 
 • Creëer nieuwe waarde voor je organisatie vooruitlopend op verschuivingen binnen de industrie door je strategische kijk op digitale disrupties te verbeteren. 

Ontdek de modules

Digital Leadership and Change

Ontdek de tools en het gedrag die nodig zijn om teams met succes in te zetten voor uw digitale veranderingsstrategieën - essentieel om te gedijen in het nieuwe digitale ecosysteem. Voel je zelfverzekerd om de digitale transformatie in je organisatie te leiden en te managen.

Digital Analytics

Ontdek de waarde van big data voor jouw organisatie. Je leert werken met tools om de gigantische hoeveelheid data te beheren en analyseren. Na de training ken je vele strategieën om strategische (bedrijfs)keuzes te maken. 

Digital Innovation

Is jouw organisatie klaar voor de digitale toekomst? Ontdek welke aanpassingen je bedrijfsmodel nodig heeft en hoe je strategisch reageert op veranderingen. Leer hoe je een toekomstbestendige en innovatiegedreven cultuur leidt en introduceert.

Erika Kataveli

Programma adviseur

Ik help u graag bij het bereiken van uw professionele doelen. Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de volgende stap om uw persoonlijke groei te realiseren.