Praktische informatie

Praktische informatie

Er zijn natuurlijk een hoop dingen die je duidelijk op een rijtje wilt hebben voordat je aan je RSM studiejaren in Rotterdam begint. We helpen je graag op weg met deze praktische informatie.

 • Pas geslaagde vwo'ers die hun ambitie om een succesvolle bedrijfskundige te worden kunnen combineren met goede studieresultaten en hard werken.

 • Drie studiejaren (36 maanden), voltijd.

  Een studiejaar loopt van september- juni. De herkansingen vinden gedurende het jaar plaats.

 • In het studiejaar 2020-2021 is het wettelijk collegegeld vastgesteld op € 2.143,- (EU/EEA). Er zijn regels en uitzonderingen voor de kosten en je recht op studiefinanciering.

 • Ben je een Nederlandse vwo-student? Dan kun je jezelf inschrijven voor RSM's BSc in Bedrijfskunde via Studielink

  Heb je een Nederlandse hbo-bachelor, hbo-propedeuse, wo-diploma of wo-propedeuse, of een buitenlandse vooropleiding, dan kun je ook worden toegelaten.

  Je kunt je alleen aanmelden als je voldoet aan de toelatingseisen

 • Tijdens het curriculum van het studieprogramma ga je diep in op bedrijfsprocessen en managementvraagstukken. Ook kun je kiezen voor een internationaal uitwisselingsproject

 • Een BScBA-diploma van de beste business school in Nederland. Na je bachelor kun je veel kanten op. 

 • Het is voor studenten van andere faculteiten en universiteiten in principe mogelijk om keuzevakken te volgen binnen de bacheloropleiding Bedrijfskunde van RSM, Erasmus University. Meer informatie over de keuzevakken, kun je in dit document vinden. Dit is tevens het aanmeldformulier voor het volgen van keuzevakken bij RSM.

  Let goed op de deadlines: ruim een maand voor de start  van het vak dient het aanvraagformulier ingevuld en ingediend te zijn. 

 • Kom naar RSM om de beste indruk van de opleiding en onze campus te krijgen tijdens een open dag, meeloopdag of een voorlichtingsmiddag door studenten. 

Meer weten? 

Download de brochure, bekijk de veelgestelde vragen of email ons op bachelor1@rsm.nl voor meer informatie.