Bachelor diploma-uitreiking

Online Bedrijfskunde afstudeerceremonie woensdag 24 maart 2021

Wat hadden we graag jullie succesvolle afronding van het Bachelor Bedrijfskunde-programma afgelopen donderdag 19 november gevierd in een uitverkocht Nieuw Luxor Theater, met jullie familie en vrienden. We hebben ook erg uitgekeken naar de nieuwe voorziene datum in maart 2021 om alsnog een live diploma-uitreiking te organiseren in het Nieuwe Luxor Theater. Aangezien COVID-19 hardnekkiger blijkt te zijn dan we al vreesden, zijn we gedwongen tot het einde van het academisch jaar online te blijven, waardoor dergelijke live-evenementen niet kunnen plaatsvinden.

COVID-19 heeft tijdens de laatste maanden van jullie BSc Bedrijfskunde-studie veel spanning met zich meegebracht en extra inzet van jullie vereist. We zijn dan ook erg trots op alle studenten die tijdens deze moeilijke periode hun BSc Bedrijfskunde-opleiding hebben afgerond.

Het behalen van het BSc Bedrijfskunde-diploma moet gevierd worden en dat doen wij graag met jullie allen – volledig coronaproof – tijdens de live online Bedrijfskunde afstudeerceremonie op woensdag 24 maart 2021 tussen 18.00 - 20.30 uur. Wij nodigen jou en jouw familie & vrienden van harte uit om dit feestelijke afstudeermoment online bij te wonen en jullie mooie prestaties met ons te vieren. Blokkeer deze datum daarom alvast in je agenda!

We bieden je een mix van formeel (met een toespraak van onze decaan en een verrassende keynote spreker); informeel (met humoristische presentaties van jullie medestudenten, jullie favoriete docenten en andere RSM-bekenden) en natuurlijk vindt de formele overhandiging van je bachelor diploma plaats, waarbij jullie je ‘10 seconds of fame’ mogen pakken op een leuke manier. Hierover volgt later meer informatie.

Wij willen jullie – de afgestudeerden – in het middelpunt van de belangstelling plaatsen, waardoor jullie iets meer aandacht krijgen dan mogelijk zou zijn tijdens een fysiek event. Natuurlijk zullen we de afstudeerceremonie live streamen, zodat jullie familie en vrienden deze kunnen bijwonen.

Laat ons a.u.b. uiterlijk zondag 17 januari 2021 weten of je de online Bedrijfskunde afstudeerceremonie op woensdag 24 maart 2021 bijwoont door de enquête in te vullen via deze link. Alleen zo kun je je officieel aanmelden voor de online afstudeerceremonie. Als je niet 100% zeker weet of je aanwezig kunt zijn, kies dan 'ja' om ervoor te zorgen dat je vervolgmails ontvangt in januari 2021 met meer informatie over de online afstudeerceremonie. Let op: alleen studenten die tussen 14 november 2019 en 9 januari 2021 officieel zijn afgestudeerd, kunnen deelnemen aan deze editie. Als je afstudeert na 9 januari 2021, kun je deelnemen aan de volgende diploma-uitreiking.

We kijken ernaar uit jullie allemaal te zien tijdens dit feestelijke afstudeermoment om jullie prestaties te vieren!!