Bedrijfskunde premaster kick-off

Gefeliciteerd met jouw toelating tot het Nederlandstalige  premaster programma bij Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit!

Op vrijdag 3 september 2021 zal de kick-off plaatsvinden van het parttime premaster programma. Deze kick off is van 15u – 19u op campus Woudestein.

We ontvangen jullie in 2 groepen voor een borrel en een rondleiding. Je zult voorafgaand aan de kick-off twee introductiefilmpjes ontvangen waarin de opleiding wordt geïntroduceerd en hoort ook van te voren in welke groep je ingedeeld bent.

  • Groep 1: 15.00-16.00 ontvangst in het Erasmus Paviljoen, campus Woudestein
  • Groep 2: 16.30-17.30 ontvangst in het Erasmus Paviljoen, campus Woudestein

Na de ontvangst en borrel in het Erasmus Paviljoen wordt er in kleinere groepjes een rondleiding over campus gegeven. De rondleiding eindigt In de Smitse op de campus met een afscheidsdrankje. Dit is het ultieme moment om jouw medestudenten te leren kennen en tegelijkertijd meer te weten te komen over de verschillende activiteiten van STAR, de studentenvereniging van de Erasmus Universiteit.

Aanwezigheid tijdens de kick-off is verplicht

Als je door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunt zijn bij de verplichte kick-off, laat het ons dan weten via e-mail (premaster@rsm.nl).