Premaster Bedrijfskunde

Premaster Bedrijfskunde

Rotterdam School of Management (RSM) biedt een Nederlandstalige premaster in Bedrijfskunde aan voor studenten met een geaccrediteerde HBO bachelor opleiding met voldoende relevante vakken.

Het eenjarige premaster programma bereidt studenten voor op deelname aan één van RSM's master programma's en dient in maximaal twee opeenvolgende jaren afgerond te zijn. Als je na twee jaar niet aan deze eis voldoet, vervalt de geldigheid van de behaalde resultaten en studiepunten. 

Programma Details 

  • Eénjarig programma

  • Voltijd- en deeltijdvariant

  • 25-33 studiepunten (EC)

  • Startmoment 1 september

  • Voertaal Nederlands

  • 150 plekken beschikbaar

Voltijd vs. Deeltijd

We bieden de Nederlandstalige Premaster in Bedrijfskunde zowel in voltijd als in deeltijd aan. 

De Premaster in deeltijdvorm is alléén bedoeld voor studenten die daarna de Part-time Master in Management (Nederlandstalig) willen volgen. Verder vinden colleges bij de Premaster in deeltijd enkel op één doordeweekse dag – op vrijdag - plaats. 

Voor vragen over de deeltijdvariant, kun je terecht bij pmim@rsm.nl.

Aanmelden & Toelating

De aanmeldprocedure voor het Premaster programma is open vanaf 1 oktober 2020 t/m 15 mei 2021. Houd er rekening mee dat de programma’s een maximale capaciteit hebben en daardoor al vol kunnen raken voor de deadline van 15 mei. We raden dan ook aan om je aanmelding zo snel mogelijk in te dienen als je aan de toelatingseisen voldoet.

Na de Premaster

Na succesvolle afronding van het premaster programma ontvang je geen diploma of getuigschrift. Het geeft enkel een ‘bewijs van toelaatbaarheid’ tot een van RSM’s Master programma’s van 12 maanden dat binnen één jaar moet worden verzilverd.

Je kunt je ook aanmelden voor de 18 maanden durende Master International Management/CEMS, maar toelating tot dit programma wordt bepaald op basis van een extra selectieprocedure en is daarom niet gegarandeerd.