Op 10 maart 2022 organiseerde programma management van de MSc Parttime Master in Management een webinar over Succes in Fusies en Allianties. In de Erasmus Studio kregen we bezoek van drie alumni en de programmadirecteur van PMiM. Samen praatten we over dit dynamische managementthema.

Bekijk het webinar

Groeien op eigen kracht kost veel tijd en geld, maar als de concurrent in je nek begint te hijgen of als je nieuwe kennis nodig hebt wil je iets meer snelheid. Daarom gaan veel bedrijven over tot een fusie of alliantie. In deze webinar ontmoeten we drie alumni en de programmadirecteur van de MScBA Parttime Master in Management en praten we over hun ervaringen met fusies en allianties.

  • Nick Zwaneveld is mede-oprichter bij Coorest. Het bedrijf heeft een oplossing ontwikkelt op basis van blockchain-technologie om makkelijker te kunnen investeren in duurzame assets.
  • Walter Watson is momenteel actief bij ISICS Group en heeft tot voor kort gewerkt bij de Nederlandse Loterij. De toetreding van private partijen zorgt voor veel dynamiek in de markt voor loterijen.
  • Robin Oduber is actief in business intelligence bij Polteq, een softwaredetacheringbureau die constant op zoek is naar nieuwe manieren van geld verdienen door middel van samenwerkingen.
  • Raymond van Wijk is programmadirecteur van de Parttime Master in Management aan de Rotterdam School of Management (RSM). Daarnaast doceert hij o.a. over overnames en allianties in het vak Corporate Development.
Type
PMIM blog