Contact

Contact

 • Vanwege de huidige situatie m.b.t. covid-19 maatregelen werken de studieadviseurs deels vanuit huis en op de campus. We zijn bereikbaar op de volgende manieren:

  • E-mail (studieadviseur@rsm.nl) Gebruik altijd je EUR e-mail account voor communicatie met de studieadviseurs en vermeld je studentnummer in je bericht. Alleen dan kunnen we je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. 
  • Online spreekuur via Microsoft Teams: Gesprekken tijdens het online spreekuur duren maximaal 15 minuten. Je dient hiervoor zelf een afspraak in te plannen via deze website. Twee dagen (48 uur) voor het online spreekuur worden de tijdsloten geopend voor reservering. Zie je geen beschikbaarheid, dan is het online spreekuur voor die dag vol en kun je het later proberen voor een andere dag. Op het tijdstip van jouw gesprek belt de studieadviseur jou via Microsoft Teams (zorg dat je ingelogd bent met je studentenaccount). Mocht je niet bereikbaar zijn via Teams, dan belt de studieadviseur jou op je mobiele telefoon (je wordt gebeld met een anoniem nummer).
  • Afspraak (30 minuten) via Teams of Zoom: heb je wat meer tijd nodig om je situatie te bespreken, boek dan een afspraak via deze website. Je kiest dan eerst je studieprogramma, selecteert vervolgens de naam van 1 van de studieadviseurs en tenslotte klik je op de datum en het tijdslot dat beschikbaar is. Na het verzenden van je reservering ontvang je een automatische bevestiging per e-mail met daarin de details van de gemaakte afspraak.
  • Intake studeren met functiebeperking: informatie over studeren met een functiebeperking (en het aanvragen van een toetsvoorziening) vind je hier op onze website. Korte vragen hierover kunnen worden gesteld via e-mail of tijdens telefonisch- / online spreekuur. Heb jij specifieke ondersteuning nodig bij je studie vanwege een functiebeperking en wil je de mogelijkheden met een studieadviseur bespreken? Maak dan een afspraak van 30 minuten via afspraak maken. Je kiest dan ‘Intake studeren met functiebeperking’, selecteert vervolgens de naam van 1 van de studieadviseurs en tenslotte klik je op de datum en het tijdslot dat beschikbaar is. Wij denken graag met je mee welke ondersteuning voor jou passend is.
  • Telefonisch spreekuur (korte vragen): we zijn bereikbaar op diverse dagen volgens het onderstaande rooster. Onze directe telefoonnummers vind je naast onze profielfoto's. Let op: Krijg je ons niet te pakken, dan zijn we op dat moment in gesprek met een andere student. Spreek geen voicemail in aangezien we je niet kunnen terugbellen. Probeer het dan op een later tijdstip nogmaals.
  Schema telefonisch spreekuur | studieadviseurs RSM
  Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
  11-15 Okt Marleen, 09.30-10.30u geen tel.spreekuur Maaike, 09.30-10.30u geen tel.spreekuur Menno, 09.30-10.30u
  18-22 Okt Marleen, 09.30-10.30u geen tel.spreekuur Maaike, 09.30-10.30u geen tel.spreekuur geen tel.spreekuur
  25-29 Okt Marleen, 09.30-10.30u geen tel.spreekuur Maaike, 09.30-10.30u geen tel.spreekuur Menno, 09.30-10.30u
 • Momenteel is ons kantoor gesloten tot nadere berichtgeving.

  Kantoor Studieadviseurs Bedrijfskunde
  Burgemeester Oudlaan 50
  Rotterdam
  Mandeville gebouw (T)
  Kamer T5-21