Contact

Contact

 • Vanwege de huidige situatie m.b.t. het corona virus is ons kantoor in het Mandeville gebouw tot nadere berichtgeving gesloten. Tot die tijd werken de studieadviseurs vanuit huis. 

  Van 28 juni t/m 30 juli 2021 zijn we bereikbaar volgens onderstaand zomerrooster. Van 30 juli tot 27 augustus zijn wij alleen per mail bereikbaar.

  • E-mail (studieadviseur@rsm.nl) Gebruik altijd je EUR e-mail account voor communicatie met de studieadviseurs en vermeld je studentnummer in je bericht. Alleen dan kunnen we je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. 
  • Online spreekuur via Microsoft Teams: Gesprekken tijdens het online spreekuur duren maximaal 15 minuten. Je dient hiervoor zelf een afspraak in te plannen via deze website. Twee dagen (48 uur) voor het online spreekuur worden de tijdsloten geopend voor reservering. Zie je geen beschikbaarheid, dan is het online spreekuur voor die dag vol en kun je het later proberen voor een andere dag. Rond het tijdstip van jouw gesprek belt de studieadviseur jou via Microsoft Teams. Mocht je niet bereikbaar zijn via Teams, dan belt de studieadviseur jou op je mobiele telefoon (je wordt gebeld met een anoniem nummer).
  • Telefonisch spreekuur (korte vragen): maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.30 - 12.00 uur volgens het onderstaande rooster. Onze directe telefoonnummers vind je naast onze profielfoto's. Let op: Krijg je ons niet te pakken, dan zijn we op dat moment in gesprek met een andere student. Spreek geen voicemail in aangezien we je niet kunnen terugbellen. Probeer het dan op een later tijdstip nogmaals.
  Week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
  19 - 23 juli

  Tel.spreekuur: Maaike

  Online spreekuur: Eva, 10.00-12.00 uur

  Tel.spreekuur: Eva

  Online spreekuur: Maaike, 10.00-12.00 uur

   

  26 - 30 juli

  Tel.spreekuur: Maaike en Eva

   

  Tel.spreekuur: Eva en Maaike

   

   

 • Momenteel is ons kantoor gesloten tot nadere berichtgeving.

  Kantoor Studieadviseurs Bedrijfskunde
  Burgemeester Oudlaan 50
  Rotterdam
  Mandeville gebouw (T)
  Kamer T5-21