Dé start van jouw business carrière

Heb je ambitie en wil je het bedrijfsleven in? Gedurende Rotterdam School of Management, Erasmus University's (RSM) driejarige brede bachelor studie Bedrijfskunde, of Business Administration, word je voorbereid op een glansrijke carrière in het bedrijfsleven en de onderdelen en processen die daarin een rol spelen. 

Tijdens de internationaal georiënteerde studie word je een kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende bedrijfskundige en een drijvende kracht achter positieve verandering in de wereld.

Met je diploma op zak kun je dan alle kanten op, binnen en buiten Nederland. Of je kiest voor de uitdagende bachelor-masterstructuur van vier jaar om jezelf verder te specialiseren in een bedrijfskundig vakgebied.

Bedrijfskunde aan RSM is erkend als de beste wetenschappelijke bedrijfskunde opleiding van Nederland en heeft ook op internationaal niveau een uitstekende reputatie.

Waarom Bedrijfskunde studeren aan RSM? Omdat je:

* Er gelden aanvullende toelatingseisen voor alle masterprogramma's van RSM. Om te kunnen beginnen met een masterprogramma moeten studenten minstens een gewogen gemiddelde van 7,0 hebben gehaald over de vakken in het bachelorprogramma en aantonen dat ze Engels sufficiënt zijn. Er gelden extra toelatingseisen voor het masterprogramma International Management-CEMS.