BSc Business Administration / Bedrijfskunde

Dé start van jouw business carrière

Heb je ambitie en wil je het bedrijfsleven in? Tijdens RSM's brede driejarige bachelor studie Bedrijfskunde, of Business Administration, word je voorbereid op een glansrijke carrière in het bedrijfsleven en de onderdelen en processen die daarin een rol spelen. Na de internationaal georiënteerde studie bezit je alle kennis en vaardigheden die een bekwame en zelfbewuste bedrijfskundige nodig heeft. Met je diploma op zak kun je dan alle kanten op, binnen en buiten Nederland. Of je kiest voor de uitdagende bachelor-masterstructuur van vier jaar om jezelf verder te specialiseren in een bedrijfskundig vakgebied.

Bedrijfskunde aan RSM is erkend als de beste wetenschappelijke bedrijfskunde opleiding van Nederland en heeft ook op internationaal niveau een uitstekende reputatie.

Waarom Bedrijfskunde studeren aan RSM? Omdat je:

 

* Er gelden extra toelatingseisen voor de masterprogramma's Finance & Investments en International Management-CEMS. Vanaf september 2017 gelden aanvullende toelatingseisen voor alle masterprogramma's van RSM. Om te kunnen beginnen met een masterprogramma moeten studenten minstens een gewogen gemiddelde van 7,0 hebben gehaald over de vakken in het bachelorprogramma.