Informatiesessies

Informatiesessies

Gedurende het hele  jaar organiseert Parttime Master Bedrijfskunde informatiesessies. Tijdens de sessies wordt het programma Parttime Master Bedrijfskunde uitgebreid toegelicht.

Alumni en staf van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding staan je graag te woord. De alumni delen hun ervaring en vertellen wat een master titel bedrijfskunde hen heeft gebracht op professioneel en persoonlijk vlak. Je komt meer te weten over het combineren van de studie met werk en privé, de toegevoegde waarde van de opleiding voor de werkgever en de verdiepings- en specialisatievakken.

Informatiesessie 22 januari 19.30 - 21.00 uur

Tijdens deze informatiesessie krijg je informatie over de opleiding, de vakken die je kunt kiezen en hoe je je kunt voorbereiden op een start aan de opleiding. Tijdens de sessie zijn er alumni aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. 

 

Meld je aan voor de informatiesessie van 22 januari


Wanneer je dit formulier verstuurt, geef je RSM toestemming om deze gegevens te verwerken voor het doel waar deze voor bedoeld zijn. Tevens zal RSM je in de toekomst op de hoogte houden van haar aanbod. Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt.