Informatiesessies

Informatiesessies

Gedurende het hele  jaar organiseert Parttime Master Bedrijfskunde informatiesessies. Tijdens de sessies wordt het programma Parttime Master Bedrijfskunde uitgebreid toegelicht.

Alumni en staf van de Parttime Master Bedrijfskunde opleiding staan je graag te woord. De alumni delen hun ervaring en vertellen wat een master titel bedrijfskunde hen heeft gebracht op professioneel en persoonlijk vlak. Je komt meer te weten over het combineren van de studie met werk en privé, de toegevoegde waarde van de opleiding voor de werkgever en de verdiepings- en specialisatievakken.

Zaterdag 6 april 2019 | 10.00 - 14.00u

Kom op zaterdag 6 april naar de open dag en kom alles te weten over de opleiding. Hoe is het programma opgebouwd, welke vakken kun je kiezen en wat zijn de toelatingseisen? We vertellen het je graag. 

Tijdens de open dag zijn er ook alumni aanwezig; zij delen hun ervaringen en beantwoorden al je vragen. Daarnaast kun je ook een masterclass bijwonen en een workshop volgen.

Masterclass strategisch management

Woon de masterclass bij en krijg een impressie van hoe een college in de master eruit kan zien.

Dr. Raymond van Wijk is Associate Professor of Strategic Management and Entrepreneurship en docent in de Parttime Master Bedrijfskunde. 

 

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de open dag.