Bedrijfsproject

Bedrijfsproject

Tom Mom

Tom Mom is Associate Professor of Strategic Entrepreneurship en Academic Director van de Parttime Master Bedrijfskunde, RSM. Lees meer over Tom Mom.

Theorie in actie!

In het eerste semester van de deeltijd opleiding bedrijfskunde is het Bedrijfsproject onderdeel van het programma. Het Bedrijfsproject is een leeronderzoek waarin je in kleine groepen vier onderdelen van de Bedrijfskunde toepast: organisatiekunde, strategie, bedrijfskundige methodologie en de financiële analyse van bedrijven. Deze onderwerpen integreer je in een managementvraagstuk. Tijdens het Bedrijfsproject verricht je onderzoek in de organisatie van een van de leden van het projectteam. Wij verwachten hierbij een actieve inbreng van je praktijkervaring. 

De onderzoeken van het Bedrijfsproject richten zich op een breed scala van thema’s en organisaties. Zoals strategische vraagstukken, logistieke vraagstukken of verandertrajecten. Op deze manier worden deelnemers uitgenodigd om kennis te nemen van de managementproblematiek in een andere sector. Daarnaast pas je op een zeer praktische manier de geleerde theorie toe in de praktijk.