Rotterdam school of Management, Erasmus University compact logo
 • Tijdsduur

  3 dagen

 • Kosten

  € 3,500 (excl 21% VAT)

 • Taal

  Engels

 • Format

  Op locatie

 

Wil jij goed voorbereid zijn om de digitale transformatie in je organisatie te leiden? Je leert in dit driedaagse programma de tools, mindset en houding die je nodig hebt om je organisatie en teams klaar te stomen voor een snel veranderende manier van werken. Je ontwikkelt zelfvertrouwen om de digitale transformatie in je organisatie te leiden en te beheren. 

 

 

Studenten Leiderschap en Verandering bij Digitale Transformaties

Leerdoelen

Word door deze cursus de leider die je organisatie nodig heeft tijdens de digitale transformatie.

 • Identificeer welke technologieën en ontwikkelingen voor disruptie zorgen in jullie huidige werkwijze 
 • Definieer welke factoren cruciaal zijn voor de digitale transformatie van je bedrijf 
 • Doe kennis, vaardigheden en gedrag op die essentieel zijn voor het definiëren, ontwikkelen en leiden van de digitale transformatie binnen je organisatie 
 • Je leert hoe je bedrijfsveranderingen kunt meten, vormgeven, toepassen, leiden en opstarten in een snel veranderende digitale omgeving 
 • Ontdek hoe flexibele organisaties continu leren en hun werknemers zelfstandigheid en beslissingsbevoegdheid geven. 

Ontdek de modules

Digital Strategy

Heeft je organisatie moeite om effectief te reageren op digitale kansen en bedreigingen, zoals Internet of Things, artificial intelligence, en blockchain? Er zijn manieren om je concurrentiepositie te verbeteren door disruptieve technologieën toe te passen en een goed strategisch antwoord te formuleren.  

Digital Analytics

Ontdek de waarde van big data voor jouw organisatie. Je leert werken met tools om de gigantische hoeveelheid data te beheren en analyseren. Na de training ken je vele strategieën om strategische (bedrijfs)keuzes te maken.

Digital Innovation

Is jouw organisatie klaar voor de digitale toekomst? Ontdek welke aanpassingen je bedrijfsmodel nodig heeft en hoe je strategisch reageert op veranderingen. Leer hoe je een toekomstbestendige en innovatiegedreven cultuur leidt en introduceert.

Erika Kataveli

Programma adviseur

Ik help u graag bij het bereiken van uw professionele doelen. Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de volgende stap om uw persoonlijke groei te realiseren.