Contact Informatie

Contact Informatie

Let op: Als gevolg van de situatie omtrent het coronavirus, is het secretariaat van de Examencommissie RSM-EUR enkel per e-mail bereikbaar. Dit betekent dat het secretariaat niet telefonisch bereikbaar is en ook niet aanwezig is voor vragen in persoon.
Studenten kunnen vragen mailen naar ec@rsm.nl.
Houd er rekening mee dat het behandelen van online verzoeken langer kan duren dan de reguliere termijn van 4 weken.


Informatie over onderwerpen die betrekking hebben op de examens en tentamens is te vinden op de website van het programma en van de Examencommissie. Aangeraden wordt deze websites te raadplegen alvorens contact op te nemen met het secretariaat van de Examencommissie. Kijk ook eerst in de FAQs of u daar het antwoord vindt.

Korte, informatieve vragen kunnen per e-mail gesteld worden via EC@rsm.nl of telefonisch dagelijks tussen 09.00 en 12.30 uur, telnr. 010-4081895.

Een formeel verzoek (bijvoorbeeld een vrijstellingsaanvraag) kan ingediend worden via het Online Verzoek Formulier. Een verzoek dient gemotiveerd te zijn en voorzien van alle relevante stukken. N.B. (gewaarmerkte kopieën van) diploma's, cijferlijsten, certificaten e.d. mogen niet digitaal aangeleverd worden maar dienen altijd in originele vorm getoond te worden aan de Examencommissie.

Wees duidelijk in uw verzoek en geef voldoende informatie. Indien het verzoek een bepaald vak of tentamen betreft, vermeld dan altijd de naam van het vak/tentamen, vakcode, tentamendatum en de betreffende docent. Dit kan onduidelijkheid en vertraging voorkomen. Geef ook aan wat de reden(en) van uw verzoek is/zijn.

Als uw verzoek in behandeling wordt genomen, ontvangt u een ontvangstbevestiging.

Tenslotte, houd er rekening mee dat het antwoord op een verzoek 4 weken kan duren. Bij verzoeken waar meerdere personen betrokken zijn bij het besluitvormingsproces of in de drukke maand augustus kan het langer dan 4 weken duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Postadres

Rotterdam School of Management, Erasmus University
Examencommissie RSM, Mandeville gebouw, T5-41
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Bezoekadres

Secretariaat Examencommissie
Mandeville gebouw, kamer T5-41
Burgemeester Oudlaan 50
Geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 uur (uitgezonderd feestdagen en vakantieperiodes)