Open Dag

Open Dag

 

Op zaterdag 2 april organiseert de Parttime Master Bedrijfskunde van Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit, een interactieve open dag. Tijdens deze bijeenkomst volg je een proefcollege, bieden we een lunch aan met alumni van de opleiding en ontdek je wat een mastertitel voor jou kan betekenen.

Programma

10:00 Proefcollege Prof. Lucas Meijs
11:00 Toelichting Parttime Master Bedrijfskunde
11:30 Lunch met alumni opleiding
13:00 Workshop financiering (optioneel)

Proefcollege Prof. Lucas Meijs

Wereldwijde bevolkingsgroei, toenemende spanningen tussen bevolkingsgroepen, klimaatverandering en de daarmee gepaard gaande risico’s voor de energie-, water- en voedselveiligheid. Deze maatschappelijke trends maken dat ‘business as usual’ niet meer volstaat. Er is behoefte aan nieuwe manieren van organisatie-inrichting, die bijdragen aan zowel de economie als de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Denken in de geest van sociaal ondernemerschap met de beweging naar meer hybride modellen past heel goed in deze context. Maar wat is sociaal ondernemerschap nu precies? Vanuit een multidisciplinaire invalshoek schetst Prof. Lucas Meijs een beeld van wat sociaal ondernemerschap te bieden heeft.

Dit proefcollege wordt gegeven door Lucas Meijs, professor bij Department of Business-Society Management van RSM.

Lunch met alumni

Na het proefcollege en de eerste workshop bieden wij je een lunch aan met alumni van de opleiding. Deze afgestudeerden van de opleiding zullen hun ervaringen delen en vertellen wat de Parttime Master Bedrijfskunde hen bracht op professioneel en persoonlijk vlak.

Workshop financiering

Bij deze workshop lichten wij de fiscale mogelijkheden toe, die van toepassing kunnen zijn op de kosten van de studie Parttime Master Bedrijfskunde. Dit wordt voor zowel de particuliere situatie als voor werkgever toegelicht.

ERROR: Content Element with uid "19240" and type "mailform" has no rendering definition!

Locatie:

Rotterdam School of Management, Erasmus University 
Burgemeester Oudlaan 50 
Gebouw J 
3062 PA Rotterdam 
Tel. 010-4081897 
Fax. 010-4089025 
E-mail: Parttime-bedrijfskunde@rsm.nl