Curriculum

Curriculum

De Parttime Master in Management valt onder de MSc’s in Business Administration (Bedrijfskunde). Het is een deeltijdprogramma van 60 EC, gespreid over twee jaar. Eén EC staat voor 28 uur studie.

 

Vakkenoverzicht

Jaar 1

In het eerste jaar volg je de vakken Strategisch Management, Business Analytics, Management Science, Operations & Supply Chain Management en Corporate Governance. Daarnaast voer je in januari een Entrepreneurial Challenge uit en vanaf maart een Consultancy Project.

Jaar 2

In het tweede jaar staan Marketing Management, Financial Management (1 en 2) en Business & Psychology op het programma. Daarnaast volg je in januari een Research Clinic en schrijf je je masterscriptie.

Meer informatie over de afzonderlijke vakken, kun je vinden bij het voltijdsprogramma Master in Management.


Combinatie van fysiek en online

Het onderwijs van de Parttime Master in Management is een combinatie van college's op de campus (op vrijdagmiddag) en online componenten. Onderwijskundige Marijn van den Doel is nauw betrokken bij het programma van de master en vertelt op welke manier online studeren een waardevolle aanvulling is op fysieke colleges. Lees het interview met Marijn


Digitaal onderwijs najaar 2020

In verband met Covid-19 en de maatregelen daaromtrent, garandeert RSM, Erasmus University, in het najaar van 2020 de mogelijkheid om het onderwijs van blok 1 volledig digitaal te volgen. We streven er echter naar zo snel mogelijk ook fysieke colleges te organiseren, te allen tijde de actuele maatregelen inachtnemend.