Studiekosten

Studiekosten

Collegegeld 2020-2021 / 2021-2022

De Parttime Master in Management bestaat uit een tweejarig programma. Het collegegeld voor het studiejaar 2020-2021 is het wettelijk collegegeld van €2.143. Voor 2021-2022 kun je uitgaan van een vergelijkbaar bedrag; dit collegegeld kan onderhevig zijn aan verandering.

Mocht je al een master in Nederland gevolgd hebben (en een diploma behaald), betaal je voor de tweede master het instellingscollegegeld van €11.900 per collegejaar.

Administratiekosten buitenlands diploma

Als je je bachelor in het buitenland hebt behaald, zijn er eenmalig verwerkingskosten van toepassing. Je betaalt dit tijdens het online inschrijfproces. Nadat alle benodigde informatie is ingevuld in het Online Application Form (OLAF) en de benodigde documenten zijn geüpload, wordt in dat geval gevraagd om €100 aan administratiekosten (in OLAF heet dit de handling fee). Dit bedrag kan betaald worden via het Erasmus Payment System via iDeal (vanaf een Nederlandse bankrekening) of PayPal. Het is belangrijk dat aanmelders het proces voltooien zoals staat aangegeven, anders kan het systeem de betaling niet registreren.