Studiekosten

Studiekosten

Collegegeld 2021-2022 / 2022-2023

De Parttime Master in Management bestaat uit een tweejarig programma. Het collegegeld voor het studiejaar 2021-2022 is het wettelijk vastgestelde bedrag van €2.168. Voor 2022-2023 wordt dit bedrag nog bekendgemaakt. Het collegegeld kan onderhevig zijn aan lichte verandering.

Instellingstarief

Mocht je al een master in Nederland gevolgd hebben (en een diploma behaald), betaal je voor de tweede master het instellingscollegegeld van €12.000 per collegejaar. Bekijk de website van DUO voor financieringsmogelijkheden.
 

Administratiekosten buitenlands diploma

Als je je bachelor in het buitenland hebt behaald, zijn er eenmalig verwerkingskosten van toepassing. Je betaalt dit tijdens het online inschrijfproces. Nadat alle benodigde informatie is ingevuld in het Online Application Form (OLAF) en de benodigde documenten zijn geüpload, wordt in dat geval gevraagd om €100 aan administratiekosten (in OLAF heet dit de handling fee). Dit bedrag kan betaald worden via het Erasmus Payment System via iDeal (vanaf een Nederlandse bankrekening) of PayPal. Het is belangrijk dat aanmelders het proces voltooien zoals staat aangegeven, anders kan het systeem de betaling niet registreren.


Een investering

Hoewel een voltijd master sneller is, biedt een masteropleiding in deeltijd grote voordelen. Dat is ook de reden waarom RSM een deeltijd master in management in het leven heeft geroepen. Maar wat zijn de voordelen precies? En voor wie levert een deeltijdopleiding het meeste op? Daarover vertelt Raymond van Wijk, docent Strategisch Management, graag meer. Lees het interview met Raymond van Wijk