Toelatingseisen en inschrijven

Toelatingseisen en inschrijven

Je kunt met een wo-vooropleiding direct tot de master toegelaten worden, op voorwaarde dat je aan onderstaande toelatingseisen voldoet. Met een hbo-vooropleiding kun je via de premaster toegelaten worden tot de master; deze premaster duurt 1 jaar. 

De inschrijvingsdeadline is 15 mei 2021. Je schrijft je in via Studielink en vervolgens maak je je inschrijving compleet in het systeem van RSM.

Wo-bachelor

Je kunt met een wo-bachelor toegelaten worden tot de Parttime Master in Management, als je:

  • in het bezit bent van een wo-bachelordiploma met minimaal 20 EC in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek, waarvan minstens 10 kwantitatief en/of statistiek;
  • je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7 is. Hierbij gaan we uit van het gewogen gemiddelde (GPA).

Als je op dit moment nog bezig bent aan je bachelor is dat geen probleem, mits je bij aanvang van het programme je diploma hebt behaald (uiterlijk 31 augustus 2021).

Bij twijfel of je aan bovenstaande eisen voldoet, raden we je aan je in te schrijven. In het Admissions-proces nemen wij alle documenten zorgvuldig door en op basis daarvan kunnen we je toelaatbaarheid beoordelen.

Wo-master

Met een erkende wo-masteropleiding, ben je in de meeste gevallen direct toelaatbaar tot het programma van de Parttime Master in Management. Als je een Nederlandse master hebt gevolgd en afgerond, geldt voor jou het tarief van 12.000 euro per studiejaar. (Dit tarief wordt jaarlijks vastgesteld, dit kan licht wijzigen.) 

Inschrijven voor komend collegejaar

Inschrijving voor een start in 2021 is geopend. Inschrijven voor de master gaat via Studielink, vervolgens voltooi je je inschrijving in het online systeem OLAF, daarvan krijg je automatisch bericht (check ook je spam). 

 

Hbo-bachelor

Met een vierjarige hbo-bachelor dien je eerst de premaster te volgen. De colleges van de parttime premaster vinden plaats op vrijdag. Je kunt toegelaten worden tot de premaster als je:

  • in het bezit bent van een hbo-bachelordiploma;
  • je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7,5 is. Hierbij gaan we uit van het gewogen gemiddelde (GPA).

Bij twijfel of je aan bovenstaande eisen voldoet, raden we je aan je in te schrijven. In het Admissions-proces nemen wij alle documenten zorgvuldig door en op basis daarvan kunnen we je toelaatbaarheid beoordelen. Je kunt je vanaf oktober inschrijven voor het studiejaar 2021-2022, er is geen tussentijds instroommoment.

Hbo-master

Indien je een hbo-masterdiploma op zak hebt, bekijken we je dossier om te zien of je wellicht in aanmelding komt voor vrijstelling(en) van de premaster. Dit is afhankelijk van de vakken die je hebt gevolgd en je onderzoeksvaardigheden. Je kunt je vanaf oktober inschrijven voor het studiejaar 2021-2022 via Studielink en ontvangt dan bericht om je inschrijving compleet te maken in OLAF. Aan de hand daarvan kunnen we je een passend aanbod doen.
 

Inschrijving premaster

Je kunt je inschrijven voor het studiejaar 2021-2022 via Studielink en ontvangt dan bericht om je inschrijving compleet te maken in OLAF.

Meer informatie over de premaster