Toelatingseisen/Inschrijven

Toelatingseisen/Inschrijven

Je kunt met een wo-vooropleiding direct tot de master toegelaten worden, op voorwaarde dat je aan onderstaande toelatingseisen voldoet. Met een hbo-vooropleiding kun je via de premaster toegelaten worden tot de master; deze premaster duurt 1 jaar. 

Wo-bachelor

Je kunt met een wo-bachelor toegelaten worden tot de Parttime Master in Management, als je:

  • in het bezit bent van een wo-bachelordiploma met minimaal 20 EC in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek, waarvan minstens 10 kwantitatief en/of statistiek;
  • je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7 is. Hierbij gaan we uit van het gewogen gemiddelde (GPA).

Als je op dit moment nog bezig bent aan je bachelor is dat geen probleem, mits je bij aanvang van het programme je diploma hebt behaald (uiterlijk 31 augustus 2020).

Bij twijfel of je aan bovenstaande eisen voldoet, raden we je aan je in te schrijven. In het Admissions-proces nemen wij alle documenten zorgvuldig door en op basis daarvan kunnen we je toelaatbaarheid beoordelen.

Inschrijven

Inschrijven voor de master gaat via Studielink, vervolgens voltooi je je inschrijving in het online systeem OLAF, daarvan krijg je automatisch bericht. Schrijf je in voor 15 mei 2020.

Wo-master

Met een erkende wo-masteropleiding, ben je direct toelaatbaar tot het programma van de Parttime Master in Management. Als je een Nederlandse master hebt gevolgd en afgerond, geldt voor jou het tarief van 11.900 euro per studiejaar. (Dit tarief wordt jaarlijks vastgesteld, dit kan licht wijzigen voor 2021-2022.) Schrijf je in via Studielink voor 15 mei 2020.

Hbo-bachelor

Met een vierjarige hbo-bachelor dien je eerst de premaster te volgen. De colleges van de parttime premaster vinden plaats op vrijdag. Je kunt toegelaten worden tot de premaster als je:

  • in het bezit bent van een hbo-bachelordiploma;
  • je (eind)gemiddelde voor je bachelor minstens een 7,5 is. Hierbij gaan we uit van het gewogen gemiddelde (GPA).

Bij twijfel of je aan bovenstaande eisen voldoet, raden we je aan je in te schrijven. In het Admissions-proces nemen wij alle documenten zorgvuldig door en op basis daarvan kunnen we je toelaatbaarheid beoordelen.

Inschrijven

Het inschrijven voor de premaster gaat via Studielink; zoek op 'parttime bedrijfskunde premaster'. LET OP: de premaster wordt in Studielink getypeerd als Voltijd, maar in de praktijk heb je alleen op vrijdag college.
Schrijf je in voor 15 mei 2020.

Hbo-master

Indien je een hbo-masterdiploma op zak hebt, bekijken we je dossier om te zien of je wellicht in aanmelding komt voor vrijstelling(en) van de premaster. Dit is afhankelijk van de vakken die je hebt gevolgd en je onderzoeksvaardigheden. Je kunt je inschrijven via Studielink en ontvangt dan bericht om je inschrijving compleet te maken in OLAF. Aan de hand daarvan kunnen we je een passend aanbod doen.
Schrijf je in voor 15 mei 2020.

De Nederlandstalige parttime premaster bedrijfskunde biedt alleen toegang tot de Parttime Master in Management. Meer informatie over de premaster