Werken en studeren

Werken en studeren

Het combineren van studie en werk vergt een goede planning en de nodige discipline. Je zult merken dat dit het meer dan waard is. Zowel de opzet van het programma als de faciliteiten op de campus, zijn bedoeld om goede randvoorwaarden te creëren om je master succesvol af te ronden.

Colleges

De colleges vinden plaats op vrijdag, met een nadruk op de middag. Daarnaast zijn er diverse online componenten en (groeps)opdrachten. Je besteedt zo’n 20 tot 24 uur per week aan het programma, inclusief de colleges. Met een goede planning en duidelijke afspraken is dit goed haalbaar.

Faciliteiten op de campus

RSM heeft goede faciliteiten zodat je werk, privé en studie goed kunt combineren. Er zijn werkplekken, stilte- of vergaderruimtes beschikbaar waar studenten kunnen werken of studeren.

Op de campus zijn diverse cateringfaciliteiten, bijvoorbeeld in het Erasmus Paviljoen of in de Erasmus Food Plaza. Studenten maken gebruik van dit moment om met medestudenten te overleggen over groepsopdrachten of te sparren over de collegestof van die week.

Partner? Kom samen naar de open dag

Indien je een partner of gezin hebt, is het wijs om goede afspraken te maken. Het is belangrijk dat ze achter je beslissing staat, aangezien je zelf minder flexibel bent tijdens de studie. Een goede planning zorgt ervoor dat je tijd hebt voor zowel de studie als je privéleven. Eerdere deeltijdstudenten bevelen het aan om je partner mee te nemen naar een open dag. Zo kan hij of zij zich ook informeren en vragen stellen.

Bezoek de Master Open Dag op dinsdagavond 24 maart.