Werken en studeren

Een deeltijd master naast je baan?
Een deeltijd master naast je baan?  
Play video

Werken en studeren

Het combineren van studie en werk vergt een goede planning en de nodige discipline. Je zult merken dat dit het meer dan waard is. Zowel de opzet van het programma als de faciliteiten op de campus, zijn bedoeld om goede randvoorwaarden te creëren om je master succesvol af te ronden.

Colleges

De colleges vinden plaats op vrijdag, met een nadruk op de middag. Daarnaast zijn er diverse online componenten en (groeps)opdrachten. Je besteedt zo’n 20 tot 24 uur per week aan het programma, inclusief de colleges. Met een goede planning en duidelijke afspraken is dit goed haalbaar.


Deeltijd studeren uit de eerste hand

Hoe is het om werk en studie te combineren? Daar kunnen studenten zelf natuurlijk het beste over vertellen. We vroegen het parttime student en docent Economie Daphne van der Gaag. Lees het interview met Daphne

Faciliteiten op de campus

RSM heeft goede faciliteiten zodat je werk, privé en studie goed kunt combineren. Er zijn werkplekken, stilte- of vergaderruimtes beschikbaar waar studenten kunnen werken of studeren.

Op de campus zijn diverse cateringfaciliteiten, bijvoorbeeld in het Erasmus Paviljoen of in de Erasmus Food Plaza. Studenten maken gebruik van dit moment om met medestudenten te overleggen over groepsopdrachten of te sparren over de collegestof van die week.