Aanmeldprocedure

Aanmeldprocedure

Meld je aan!

Als je in aanmerking wilt komen voor het premasterprogramma van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), volg dan onderstaande stappen. (Lees ook eerst de toelatingseisen!)

Stappen voor de online inschrijving

Vanaf 1 oktober 2017 t/m 15 mei 2018 kun je het online inschrijfformulier invullen voor het collegejaar 2018-2019. Wanneer je alle  informatie hebt ingevuld, en je de benodigde documenten ge-üpload hebt, kan je de aanvraag indienen door op de submit knop te drukken aan het einde van het formulier.

Benodigde documenten

a.

Een kopie van je geldige paspoort.

b. Een kopie van je middelbare school diploma en een lijst met studieresultaten (Als de originelen van deze documenten geschreven zijn in een andere taal dan Engels, Nederlands, of Duits moet je ons van een officiële vertaling voorzien)
c.

Een kopie van je hbo diploma(s)

Een lijst met studieresultaten (inclusief propedeuse cijfers) met daarop een gewogen gemiddeld eindcijfer.

Als je op het inschrijvingsformulier hebt aangegeven dat jij de hbo opleiding nog niet hebt afgerond, stuur dan een officiële kopie van de meest actuele cijferlijst. Je moet ook aangeven wanneer je verwacht jouw hbo-bachelor studie succesvol af te ronden. Aanvragers moeten hun hbo bachelor studie afgerond hebben vóór 31 augustus 2018. Als je niet aan deze eis voldoet, kan je helaas niet starten met RSM's premaster-programma.

d.

Een kopie van je GMAT (Graduate Management Admission Test) examen resultaten met een minimum score van 600. Je moet je GMAT examen behaald hebben voordat je toegelaten kan worden tot de premaster.

e. Je motivatie: Leg in de online application form uit waarom je je wilt inschrijven voor het premasterprogramma van RSM.
f.

Je CV.

Let op:

  • Je aanmelding is pas compleet als alle bovengenoemde relevante documenten zijn geüpload in het online inschrijvingsformulier (OLAF).  Alleen volledige inschrijvingen zullen worden behandeld. De RSM Admissions Office stuurt je binnen twee weken een e-mail indien jouw inschrijving compleet is.
  • Breng de  RSM Admissions Office via ons contactformulier op de hoogte als jouw huisadres of emailadres verandert.
  • Lever jouw inschrijving op tijd in. Je kunt je alleen inschrijven voor de premaster vóór de deadline, en totdat de maximale capaciteit bereikt is.

Voor vragen kun je terecht bij Frequently Asked Questions. Als het antwoord er niet bij staat, neem dan contact op via ons contactformulier