MBA opleiding

MBA opleiding

Verbreed je zakelijke wereld bij RSM! Elke Engelstalige MBA opleiding van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is ontwikkeld voor career professionals die hun kennis willen verbreden om zich voor te bereiden op uitdagingen op het gebied van hun professionele carrière.

Tijdens onze internationaal georiënteerde MBA opleiding duik je dieper in de disciplines van general management, gebaseerd op baanbrekend onderzoek, waarbij je focust op zakelijke aspecten van onder meer innovatie, diversiteit en duurzaamheid. RSM’s opleidingen staan als enige in Nederland in de top 10 van Europese business scholen en in de top 3 qua onderzoek.

Na de MBA opleiding word je automatisch lid van RSM’s wereldwijde alumni netwerk dat bestaat uit meer dan 30,000 oud-studenten. Samen zorgen zij voor waardevolle en sterke banden met leiders in business, RSM studenten, bedrijven, de samenleving en academici.

Aan de basis van de RSM MBA opleidingen staat het revolutionaire Personal Leadership Development programma (PLD), gebaseerd op RSM’s grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. Als een rode draad verdiep je je tijdens de PLD sessies in de kennis en drijfveren van menselijk gedrag en de gedachtegang achter onze handelingen.

Waarom een MBA opleiding bij RSM?

  • Verrijk je persoonlijke leiderschapsvaardigheden
  • Vergroot je kansen op de internationale markt
  • Pas je nieuwe vaardigheden direct toe in de praktijk met een parttime MBA
  • Sluit aan bij een internationaal netwerk van meer dan 30,000 alumni
  • Behaal een MBA van een top 10 business school

Voor welke MBA opleiding kies jij?

 

MBA opleiding Programmaduur Start
International Full-time MBA 12 maanden januari
Executive MBA (parttime) 22 maanden februari
Global Executive OneMBA (modulair) 21 maanden september

“RSM’s Executive MBA is leerzaam, enerverend en uitdagend. Je leert de vakgebieden te benaderen vanuit verschillende inzichten in combinatie met toepasbaarheid. Ik ontwikkel mezelf ook verder als persoon. Mijn studiegenoten hebben hele diverse achtergronden, zowel qua werk als nationaliteit. Dit alles zorgt ervoor dat de MBA mij helpt om beter te worden, niet alleen als professional, maar ook als individu.”
Liduina Hammer, Executive MBA'15
Director bij INKEF Capital

RSM MBA opleidingen: Overwin obstakels. Kies voor het beste. Word beloond.