• Tijdsduur

  3 dagen

 • Kosten

  € 3,500 (excl 21% VAT)

 • Taal

  Engels

 • Format

  Op locatie

Is jouw organisatie klaar voor de digitale toekomst? Ontdek welke aanpassingen je bedrijfsmodel nodig heeft en hoe je strategisch reageert op veranderingen. Leer hoe je een toekomstbestendige en innovatiegedreven cultuur leidt en introduceert.

 

Student digitale innovatie in een klaslokaal

Leerdoelen

Na de Engelstalige cursus ben je een betere adviseur op het gebied van digitale innovatie.

 • Je herkent huidige en toekomstige disruptieve digitale technologieën en schat het effect daarvan op het bedrijfsmodel van je organisatie in.
 • Je vertaalt disruptieve digitale technologieën naar bedrijfsoplossingen met essentiële methoden voor ondernemerschap, wat kan leiden tot nieuwe business.
 • Je weet hoe je een design gedreven organisatiecultuur kunt ontwikkelen waarbij succesvolle (digitale) innovatie hoog in het vaandel staat. 
 • Je wordt een zelfverzekerde, ethische en flexibele digitale innovator voor je bedrijf. 

Ontdek de modules

Digital Strategy

Heeft je organisatie moeite om effectief te reageren op digitale kansen en bedreigingen, zoals Internet of Things, artificial intelligence, en blockchain? Er zijn manieren om je concurrentiepositie te verbeteren door disruptieve technologieën toe te passen en een goed strategisch antwoord te formuleren.  

Digital Analytics

Ontdek de waarde van big data voor jouw organisatie. Je leert werken met tools om de gigantische hoeveelheid data te beheren en analyseren. Na de training ken je vele strategieën om strategische (bedrijfs)keuzes te maken.

Digital Leadership and Change

Wil jij goed voorbereid zijn om de digitale transformatie in je organisatie te leiden? Je leert in dit driedaagse programma de tools, mindset en houding die je nodig hebt om je organisatie en teams klaar te stomen voor een snel veranderende manier van werken. Je ontwikkelt zelfvertrouwen om de digitale transformatie in je organisatie te leiden en te beheren. 

Erika Kataveli

Programma adviseur

Ik help u graag bij het bereiken van uw professionele doelen. Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de volgende stap om uw persoonlijke groei te realiseren.