Rotterdam school of Management, Erasmus University compact logo
 • Tijdsduur

  3 dagen per programma

  Het Impact Project is verspreid over zes maanden en heeft twee face-to-face groep sessies en coaching sessies, daarnaast zijn er nog twee online coaching gesprekken.

 • Kosten

  € 12,000 (excl. 21% VAT)

 • Taal

  Engels

 • Format

  Op locatie

Een digitale transformatie of verstoring hoeft geen bedreiging te zijn, maar kan ook een kans betekenen voor je bedrijf. Hoe? Dat ontdek je tijdens de diplomaopleiding in digitale transformatie van RSM Executive Education aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

 

[Translate to Dutch:] Student in Diploma Programme in Digital Transformation

Leerdoelen

Na de Engelstalige opleiding kun je:

 • waarde creëren voor je organisatie door van een digitale verstoring juist een initiatief voor digitale transformatie te starten
 • je werknemers en andere belanghebbenden op één lijn krijgen en mobiliseren om je initiatief te ondersteunen
 • uitvoerbare plannen ontwerpen die daadwerkelijke invloed op de strategie en bedrijfsprestaties hebben
 • je plan verfijnen en belanghebbenden overtuigen de implementatie van dit plan te steunen.

Ontdek de modules

Digital Strategy

Heeft je organisatie moeite om effectief te reageren op digitale kansen en bedreigingen, zoals Internet of Things, artificial intelligence, en blockchain? Er zijn manieren om je concurrentiepositie te verbeteren door disruptieve technologieën toe te passen en een goed strategisch antwoord te formuleren.  

Digital Analytics

Ontdek de waarde van big data voor jouw organisatie. Je leert werken met tools om de gigantische hoeveelheid data te beheren en analyseren. Na de training ken je vele strategieën om strategische (bedrijfs)keuzes te maken. 

Digital Innovation

Is jouw organisatie klaar voor de digitale toekomst? Ontdek welke aanpassingen je bedrijfsmodel nodig heeft en hoe je strategisch reageert op veranderingen. Leer hoe je een toekomstbestendige en innovatiegedreven cultuur leidt en introduceert.

Digital Leadership and Change

Wil jij goed voorbereid zijn om de digitale transformatie in je organisatie te leiden? Je leert in dit driedaagse programma de tools, mindset en houding die je nodig hebt om je organisatie en teams klaar te stomen voor een snel veranderende manier van werken. 

Erika Kataveli

Programma adviseur

Ik help u graag bij het bereiken van uw professionele doelen. Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de volgende stap om uw persoonlijke groei te realiseren.