Diploma Programma in Digitale Transformatie (Diploma Programme in Digital Transformation)

Diploma Programma in Digitale Transformatie (Diploma Programme in Digital Transformation)

Een digitale transformatie of verstoring hoeft geen bedreiging te zijn, maar kan ook een kans betekenen voor je bedrijf. Hoe? Dat ontdek je tijdens de diplomaopleiding in digitale transformatie van RSM Executive Education aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

Digitale transformatie

Leer hoe je een betere adviseur op het gebied van digitale transformatie kan worden voor je organisatie. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op om zakelijke uitdagingen op te lossen en een nieuwe strategie te implementeren.

Je kiest modules, waarin je leert over het transformeren van bedrijven, evenals een praktische en wetenschappelijk verantwoorde aanpak om een bruikbaar plan te ontwerpen en implementeren voor het oplossen van een zakelijke uitdaging, bijvoorbeeld in online marketing. De cursus ondersteunt je bij het creëren van winnende bedrijfsprestaties door middel van organisatieverandering en digitale transformatie.

Je ontvangt je RSM Digital Transformation Diploma wanneer je drie modules en je professioneel gecoachte Impact Project voltooit. Je kunt kiezen uit de volgende modules om digitale transformatie in je organisatie te leiden: Digital AnalyticsDigital StrategyDigital Innovation, en Digital Leadership and Change.

Leerdoelen

Na de Engelstalige opleiding kun je:

  • waarde creëren voor je organisatie door van een digitale verstoring juist een initiatief voor digitale transformatie te starten
  • je werknemers en andere belanghebbenden op één lijn krijgen en mobiliseren om je initiatief te ondersteunen
  • uitvoerbare plannen ontwerpen die daadwerkelijke invloed op de strategie en bedrijfsprestaties hebben
  • je plan verfijnen en belanghebbenden overtuigen de implementatie van dit plan te steunen.